Billeder

Klik her for at skrive til Elinor

 

Seneste nyt:

27/06-10: Det kan godt være, jeg er ok med at have kjole på nu, men jeg VIL altså have bukser på inden under!

26/06-10: Jeg taler tydeligere og tydeligere nu, men jeg læsper stadig lidt. Mor synes, det lyder sødt, siger hun.

19/06-10: Dejligt at sommeren er kommet, så jeg kan lege udenfor det meste af tiden. I børnehaven vil jeg helst ikke sove til middag, for tænk hvis jeg går glip af en tur på legepladsen?

15/06-10: Jeg vil ha' 'Amená'! Altså banan... :-)

24/05-10: Jeg er en rigtig drillepind! Men når jeg gør noget, jeg ikke må, spørger jeg altid for en sikkerheds skyld: "Er det sjovt, mor/far?

16/05-10: Jeg synes, det er sjovt at gå til svømning, men jeg gider altså ikke rigtigt at følge de andre. Jeg vil bare lege sammen med far, hoppe i fra kanten eller rutche.

23/04-10: "Jeg elsker dig!" Far og mor siger, jeg er en rigtig kærlig lille pige og god til at udtrykke mine følelser.

17/03-10: "Jeg låner bare", siger jeg, når jeg tager noget, der ikke er mit.

05/03-10: Jeg elsker stadig at danse og kan rigtig godt li' at høre musik, synge og tegne.

26/02-10: Mor var pavestolt, da Leila fortalte, at jeg "hjælper de generte og nye børn ind i legen og er god til at lege med alle uanset alder og køn."

21/02-10: Jeg elsker at danse, og jeg elsker dyr!

20/02-10: Mor syntes, vi havde brug for lidt frisk luft, efter at jeg har været syg hele ugen. Dejligt med en kæletur i Dyrehaven.

16/02-10: Øv, jeg har skoldkopper :-(

13/02-10: William fylder 5 år i dag og har besøg af sine drengevenner fra børnehaven. Jeg er god til at lade dem lege i fred, synes mor. I stedet 'brugte jeg krudt' på at tømme deres tallerkener, da de var færdige med at spise kage og boller :-)

31/01-10: Jeg skal vist være kunstner, når jeg bliver stor! I hvert fald øver jeg mig meget og har i dag malet døren til mit værelse i fine farver :-)

30/01-10: Mor siger, jeg er en en rigtig kærlig og charmerende lille pige. Jeg elsker at nusse, kramme, kysse og putte mig ind til far og mor. William får også en bamsekram i ny og næ :-)

26/01-10: "Vil selv!" og kan også rigtig meget selv. Og hvis ikke siger jeg bare "hjælp mig." Jeg er holdt op med at sove til middag - medmindre jeg ligger i klapvognen, når vi er på tur. Jeg kan ikke helt holde til ikke at sove til middag mere, så nogle gange, når jeg kommer hjem fra børnehave falder jeg omkuld i sofaen og sover for natten allerede kl. 17.

08/01-10: Jeg fik klippet pandehår hos frisøren i dag. Hun er ikke så vild med at klippe mig, for det tog for lang tid, og jeg mistede tålmodigheden... da det var Williams tur gik jeg på opdagelse i salonen og fik 'sat lidt gang i festen' - hi hi.

05/01-10: Jeg vil altså ikke have kjole på! "Bukser på!"

02/01-10: Jeg er simpelthen så glad for at synge, og favoritten lige nu er "Nissemor og nissefar".

26/12-09: Jeg går rigtig tit på toilettet og er også begyndt at tisse der. Synes det er sjovt.

25/12-09: Jeg er rigtig glad for at spise rejer. Mit nye favoritpålæg i madpakken. Før var det ostehapsere.

16/12-09: Jeg elsker at nulre næse med min mor, og nu kan jeg også sige "jeg elsker mor, jeg elsker far, jeg elsker Viam."

11/11-09: Jeg kan godt li' at putte mine sovedyr og synge for dem. Mor siger, jeg er en omsorgsfuld og kærlig lille en.

03/11-09: Far var ikke så begejstret for min indsats her til morgen... Jeg væltede nemlig en gulvspand fyldt med vand og tømte herefter min nysmurte madpakke ud over gulvet... Selv synes jeg, det var ret opfindsomt :-)

18/10-09: "BeTe Force" = Ben10 Alien Force.

14/10-09: Mor troede, jeg gik rundt og kaldte på moster... Det gjorde jeg slet ikke. Jeg sagde: "Monster"!

09/10-09: Jeg er begyndt at gemme min sut, Hafferlaffen og min drikkedunk inde i min hovedpude :-)

25/09-09: Farmor og farfar er kommet for at passe William og mig. Mor og far skal nemlig ud at rejse. Vi skal rigtig hygge os.

13/09-09: Far og mor siger, jeg er blevet bedre til at komme i seng om aftenen. Jeg står nemlig kun op et fåtal gange nu :-) Jeg plejer at skyde døren til mit værelse til side og løbe alt hvad jeg kan, ind til mor eller far fanger mig. Når de så følger mig ind på værelset igen, smider jeg mig som regel på gulvet. Så tager det nemlig lidt længere tid, inden jeg kommer i seng igen, for jeg skal jo lige samles op først - hi hi :-D Jeg vågner ret ofte om natten og går ind til far og putter mig. Det er SÅ hyggeligt!

12/09-09: Blev fejret igen i dag. Jeg syntes, det var hyggeligt men så ikke nogen grund til at være i centrum. Så jeg sad inde i stuen og spiste kage sammen med nogle af de andre børn, imens de voksne var i køkkenet.

11/09-09: I dag blev jeg fejret i børnehaven, og far, mor, farfar, farmor og mormor var med. Jeg fylder nemlig 2 år og siger "Enor tu år."

19/08-09: Jeg er blevet supergo' til at hoppe! Og jeg hopper højt, kan I tro - både på gulvet, i sengen og på min hoppeko.

18/08-09: Mor kalder mig Pippi Langstrømpe... I dag fik jeg væltet salt ud over køkkengulvet, tegnet på gulvet, tømt mors taske og pung samt malet lidt med mors mascara... Hold op hvor vi hyggede her til morgen ;-)

17/08-09: Jeg er begyndt at ville på toilettet! Jeg siger "tis-tis", når jeg har tisset i min ble, og så vil jeg ud og sidde på toilettet, lige som William gør. Ikke noget med en potte, nej, det gider jeg altså ikke. Det allersjoveste er at hive fat i toiletrullen og tørre sig. Det skal man jo huske, om end mor ikke er helt enig med mig i, at man skal bruge hele rullen på én gang...

15/08-09: Jeg står meget tidligt op... stadigvæk. Mor synes heldigvis ind imellem, jeg er ganske underholdende alligevel. I morges kl. 06.45 proklamerede jeg: "Kom, ha' is", "morgenmad" og "jeg er tørtig". Jeg er meget høflig og husker at sige "tak-tak", når jeg får noget. Jeg siger også "mer" og "stop".

09/08-09: "Howa" = Hafferlaffen og "Nussi" = Ninus (jeg har fået Williams "forkerte" Ninus, og er meget, meget glad for den).

05/08-09: Jeg er begyndt at sige: Mor, ta tutten" (sutten).

23/07-09: Mor siger, jeg er en snarrådig, klog og viljestærk lille en. For eksempel vil jeg ikke have en "spildeklud" og en hagesmæk om halsen, når jeg skal spise morgenmad. Far insisterede her til morgen, så til sidst, måtte jeg vise ham, at jeg altså IKKE ville have det på: jeg tog kluden af, kravlede ned fra min stol og gik ud i gangen. Her smed jeg kluden, hvorefter jeg gik tilbage og satte mig ved bordet. Ganske tilfreds med min løsning :-)

20/07-09: Jeg danser meget sammen med min storebror for tiden, og så er jeg vist en rigtig far-pige. Jeg ELSKER min far!

14/07-09: Jeg er rigtig glad for at synge, og efterligner William, når han synger sang på Maori - "Tu tene mana...". Jeg tager tit fars eller mors hånd og siger "come...", når jeg vil vise dem noget. Det bedste jeg ved, er min morgenmad, og det bedste far og mor ved, er når jeg siger "moar", "money" (mummi), "daddie" eller "dar" (far). Jeg beundrer min storebror helt vildt, leger med Woody og Buzz Lightyear, og så kører jeg ivrigt på scooter. Jeg er ikke bange for ret meget, og jeg har efter sigende et meget højt energiniveau og ikke mindst et godt temperament! 

12/07-09: Jeg elsker, når mor ordner mine fødder og negle. Børste hår synes jeg også er sjovt, og mor synes, jeg er en rigtig lille dame, når jeg "nubber" hendes højhælede sko og min egen lille røde taske og vandrer rundt i stuen :-)

21/07-09: William og jeg har været på weekend med farmor og farfar på Sørup Herregård, imens far og mor var til bryllup. I kan tro, vi havde det dejligt :-)

19/06-09: Motorisk er jeg vist ret langt fremme i bussen. Nu har jeg lært at kravle ud af min seng, så her til aften kravlede jeg over kanten og gik ud og på opdagelse i Anders og Sofies have :-)

18/06-09: Jeg er begyndt at sige rigtig mange nye ord!

12/06-09: Når jeg vil ha' noget at spise, siger jeg "Abada". Mor kan ikke helt finde ud af, hvad det betyder... Banan, som jeg er vild med, måske?

10/06-09: William og jeg blev passet af farmor i dag, for far og mor skulle til København og se på huse. Det var første gang, jeg var væk fra dem en hel dag, men det gik fint, og vi hyggede os.

07/06-09: Vi har været i Hongkong, og nu er vi landet i Danmark! Det var dejligt at se farfar og farmor, og jeg var slet ikke genert. Faktisk tog jeg fat i farfars hånd næsten lige med det samme.

22/05-09: Jeg var formidabel til svømning i dag; når jeg sætter mig det for, er jeg utrolig dygtig, siger mor. Svømmelæreren var også imponeret og sagde hele tiden "good kicking, Elinor" :-)

15/05-09: Jeg synger "Where is pointer, where is pointer..." med fakter og det hele. Udtalen er måske ikke så god, men melodien og fakterne er gode nok :-) Jeg nikker også og leger "titte-bøh"/ "peek-a-booh".

30/04-09: Jeg kan ikke li' at få beskidte fingre. Så skynder jeg mig hen til en voksen for at få dem tørret.

21/04-09: Jeg så tegnefilm inde hos storebror, som havde fået lov til at se tegnefilm i sengen, inden vi skulle sove. Det var smadderhyggeligt! Da jeg blev træt og ville sove, gik jeg selv ud til far og mor, så de kunne putte mig i seng :-)

21/04-09: Jeg har leget lidt med William i børnehaven i dag :-) Ind imellem forsøger jeg at kravle over hegnet, så jeg kan komme ind til ham, men i dag hentede Rozanna mig, så jeg kunne komme ind til ham, efter at jeg havde fået øje på ham ude på legepladsen.

18/04-09: Jeg elsker tegnefilmene med "Boblins", min morgenmad, smør, at løbe og at mosle i sofaen :-)

10/04-09: "Mo-ar" er nok det ord, jeg siger mest lige for tiden.

08/04-09: Lægen sagde, at jeg ikke er allergisk mod noget, men at jeg har astmatisk eksem. Far og mor skal smøre mig ind i en bestmt creme 4-5 gange om dagen... Pyha, jeg kan ikke li' at få creme på...

05/04-09: Jeg var på Kiwi Farm med far, William, Eric og Ephraim idag, og jeg fik lov til at ride på en hest og fodre geder!

03/04-09: I dag var mor og jeg på hygge-tur i byen efter svømning. Susanna, min svømmelærer, synes, jeg er smaddersjov, fordi jeg laver ansigter, snakker og mosler omkring, når jeg svømmer... Lige for tiden svømmer jeg godt nok ikke så meget, for jeg vil hellere drille og lave sjov og ballade :-)

02/04-09: Jeg er blevet allergitestet i dag, og det gik rigtig fint, selvom de måtte stikke mig hele to gange, da de skulle tage blodprøver.

01/04-09: Jeg koncentrerer mig meget om at lege med klodser og sætte dem oven på hinanden ovre i børnehaven, så i dag fandt mor legoklodserne frem for at se, om de var noget for mig. Ellers elsker jeg stadig at lege udendørs ovre i børnehaven, og jeg kan også rigtig godt li', når der er "mat time", hvor vi synger, læser bøger og spiller musik

29/03-09: Jeg fik endelig fat i vaskepulveret i dag! Det var først, da William kaldte på mor, det blev opdaget - øv! Jeg havde ellers lige nået at vende bøtten på hovedet i sofaen og var klar til at lege :-)

27/03-09: Jeg var ved lægen i dag for at få tjekket mit eksem på maven og ryggen og så lige få lægen til at lytte til mine lunger. Jeg hoster nemlig stadig lidt, men sover langt om længe godt om natten igen.

24/03-09: Jeg er smadderglad for mine lærere i børnehaven - Val og Miki. Jeg rækker ud efter dem og giver dem krammere, og de synes, det er noget af det allerbedste, ved deres job, siger de :-)

20/03-09: Jeg øver mig i at hoppe lige som William. Jeg kan også flere ord nu: "good girl", "bird" og "prøv og se!"

13/03-09: Jeg var ved frisøren i dag og fik klippet fin ny frisure. Jeg nyder at blive nusset omkring.

11/03-09: 1½ år i dag!  84 cm lang er jeg nu blevet. I børnehaven siger de, jeg er "cute and cheeky" :-)

04/03-09: Jeg vil altså IKKE have spænder i håret!

01/03-09: Jeg er en ægte dansemus, siger mor. Jeg både moonwalker, snurrer rundt og det hele :-)

28/02-09: Jeg bliver bedre og bedre til at fortælle, hvad jeg vil/ikke vil. Jeg ryster på hovedet, peger og snakker rigtig meget. Jeg er også begyndt at kaste med ting, hvis jeg bliver gal, men normalt sætter jeg mig bare ned og råber eller banker i gulvet. Generelt er jeg nu ganske glad og smilende, og som rigtig mange vi møder siger: "what an energetic little one!"

26/02-09: I dag havde jeg "Twinkle, twinkle..." bogen med i børnehave. Så var det nemlig min tur til at have min favoritbog med :-)

25/02-09: Jeg faldt ned af min højstol i dag :-( Jeg har vist lopper i bukserne og er ikke så god til at sidde stille. Jeg landede på hovedet (av!), men det var heldigvis ikke så alvorligt, som det så ud.

24/02-09: Jeg har lært at synge "Old McDonald had a farm..." i børnehaven i dag. jeg kunne rigtig godt li' sangen og sad og sang "ih a ih a oh" i rigtig lang tid, efter mat-time var overstået :-)

19/02-09: Jeg synes det er smaddersjovt at drille far og mor ved at sætte fødderne op på bordet, når vi spiser.

19/02-09: Jeg var med mor i ZOO i dag, og jeg var helt betaget af søløverne, der svømmede rundt under vandet. Det var også sjovt at løbe rundt og se, om jeg kunne fange fugle. Det lykkedes ikke helt, men det var et rent eventyr at forsøge!

14/02-09: Jeg er begyndt at tage Williams solbriller, og mor synes, jeg ser ret sej ud, når jeg tager dem på og "motorbøller" afsted på scooteren :-)

12/02-09: Jeg er ved at få fire nye hjørnetænder.

07/02-09: Jeg er begyndt at hente bøger, som far eller mor skal læse for mig. Min favorit lige for tiden er "Twinkle, twinkle little star".

06/02-09: Jeg kan rigtig godt li' rooibos te.

30/01-09: Jeg kan klappe, vinke og rydde op, og jeg forstår rigtig meget nu. F.eks. når mor siger, jeg skal rydde op, sætte mig op på stolen, finde hafferlaffen eller hente mine sko.

29/01-09: Jeg kan sige billyde nu, så jeg rigtigt kan lege med biler!

28/01-09: Om morgenen når jeg lige er vågnet, vil jeg gerne spise morgenmad med det samme og så ud og lege udenfor. Men jeg er også en "puttegris", og vil gerne sidde så meget som muligt ved mor eller far. Ind i mellem er det også rart at sidde i fred og ro og vågne lige så stille til en af Williams tegnefilm.  

25/01-09. Jeg er ved at have mange ar på mine knæ, fordi jeg kravler og mosler sådan rundt; jeg er vist en rigtig tomboy :-)

23/01-09: Jeg er blevet godt hæs og en smule forkølet. Det er nu alligevel lidt hårdt det her med vuggestue!

20/01-09: Jeg har temperament, siger far og mor, og jeg er stædig og viljestærk. Jeg jeg græder med tårer og det hele, når jeg bliver oprørt, så jeg gør det lidt svært for mor og far at stå imod...

19/01-09: Jeg er godt nok træt efter alle de oplevelser jeg får i Kindercare. Pyha. Jeg elsker at køre på motorcykel derovre og bed endda mor i skulderen forleden, fordi hun ville tage mig med hjem. Jeg kan også godt li' morning-tea, og så har de nogle rigig søde plys-dyr, som jeg er meget begejstret for. De har også en indendørsgynge og en rampe, man kan løbe ned af.

16/01-09: Jeg blev klippet for 2. gang i dag.

14/01-09: Jeg er som altid lidt uforudsigelig, men jeg sover cirka 2 gange om dagen for tiden - 1 time i alt. Mor siger, det slet ikke er nok for mig.

13/01-09: Jeg er begyndt at få vitaminer lige som William.

06/01-09: Jeg spiste "vegemite" i dag og det smagte dejligt :-) Mor siger, jeg kommer alting i munden, men man skal jo også smage på tingene, ikke sandt?

06/01-09: Mor tror, jeg bliver venstrehåndet...

05/01-09: Jeg startede i Kindercare i dag og syntes, det var meget spændende med alle de nye oplevelser. Heldigvis var mor med, og det var trygt og rart.

05/01-09: Jeg VIL altså spise min morgenmad selv. Hvis jeg ikke får lov, nægter jeg at spise noget og bliver godt gal. Heldigvis må jeg godt nu - første gang i dag - og selvom jeg spiser størstedelen af yoghurten med müesli med fingrene, siges det at gå ret godt :-)

04/01-09: Jeg bliver puttet kl. 19-19.30, som jeg er blevet længe, men det tager tid for mig at falde i søvn. Jeg mosler lidt rundt og ligger ellers bare og slapper af, ind til jeg falder i søvn ved 20-21-tiden. Jeg vågner mellem kl. 05.30 og 06.00 men kan ind imellem godt putte hos far og mor ind til kl. 06.30 (de tager mig nemlig over i deres seng for at se, om ikke nok de kan få mig til at sove lidt mere). Så går den heller ikke længere! Så sætter jeg mig op på fars mave og hopper og/eller råber, ind til der er en, der står op med mig. Jeg er ret sulten om morgenen og kan ikke, som min storebror, vente med at spise morgenmad. Jeg skal have mad med det samme, tak!

04/01-09: Så har jeg fået mit eget værelse. Der er da ingen ben i at sove for sig selv! 

03/01-09: Jeg siger "nej-nej" og "hov" nu også :-) Jeg siger også "ta", som betyder tak på både new zealandsk og dansk. Smart, ik'? "Av" og "Hov" siger jeg også.

30/12-08: I dag lykkedes det mig at komme helt op på spisebordet at stå! Jeg kravlede op på Williams stol og så op på bordet og voilà... Far og mor siger, de bliver overraskede, hvis ikke jeg kommer til at klatre i træer på et tidspunkt :-)

28/12-08: Vi er på tur rundt i New Zealand sammen med mormor. Det er hyggeligt, men min soverytme bliver ikke helt fulgt, og jeg falder bedst til ro i mors arme... Men jeg klarer nu de lange bilture flot, synes far og mor, men det skal blive godt at komme hjem igen i morgen og sove i sin egen seng, tulle rundt og ikke mindst gynge. Jeg er MEGET glad for at gynge og peger selv på den, når jeg vil have en tur.

28/12-08: Jeg siger "da-ar" rigtig meget. Far og mor tror, det betyder far og/eller op... Jeg siger det nemlig rigtig meget til far, når jeg rækker ud efter ham :-)

22/12-08: Jeg har været til sundhedsplejerske i dag. Marilyn syntes, jeg var blevet en stor og fin pige: 12 kg og 83 cm er det blevet til. Jeg er vokset rigtig hurtigt på det seneste. Jeg er stadig en glad og smilende pige, siger mor, og jeg snakker i ét væk. Jeg er god til at give udtryk for mine behov og følelser, og så er jeg en moslegøj, der elsker udfordringer, fart og FAR! Jeg er meget glad for at spise morgenmad: yoghurt naturel med fars hjemmelavede muesli. Jeg skal også altid have en banan om morgenen: jeg peger og siger lyde, ind til jeg får den serveret!

21/12-08: "Hvad det?" er blevet tilføjet ordforrådet. Jeg siger mange, mange ting, og det går hurtigt, kan I tro!

19/12-08: Sidste omgang svømning inden sommerferien. Min nye svømmelærer, Luke, er jeg ikke så vild med, og jeg er klar til formiddagsluren, allerede når vi begynder. Jeg forsøger derfor at kravle helt op på nakken af mor ind imellem og vil helst enten sidde på hendes arm eller hoppe vandet fra kanten eller madrassen. Alt det andet gider jeg ikke rigtigt.

17/12-08: 15 måneders vaccination. Klarede det som sædvanlig flot.

12/12-08: Ia = William og dar = far... tror far og mor nok :-)

11/12-08: Jeg er en rigtig dansemus, siger mor. Jeg elsker jordbær og løber afsted i fuld fart for tiden. Jeg er vokset en del på det seneste - i højden altså - og måler nu 83 cm.

03/12-08: Jeg siger flere og flere ord nu. Blandt andet "titte-bøh" og "se". Jeg er også begyndt at stikke af, når jeg ser mit snit til det; jeg kan ikke lade være med at grine, når jeg bliver opdaget
:-D

02/12-08: Mor er på kursus på universitetet, så far er hjemme hos mig og William.

28/11-08: Far og mor siger, jeg er en utrolig snarrådig lille en :-)

27/11-08: William og jeg danser rigtig meget inde i stuen. Mor sætter musik på, og så danser vi rundt og runt. Jeg synes, det er rigtig sjovt!

26/11-08: I går fik jeg godnat-flaske for sidste gang. Det er gået fint, og nu synger far eller mor godnatsange for mig i stedet. Favoritten, som jeg har hørt siden jeg var helt lille baby, er "Du er min øjesten". Mor synger også "Elefantens vuggevise" for mig, og far synger "Mor og datter".

23/11-08: Når jeg bliver sur og gal, lægger jeg mig ned og banker i gulvet... Det hjælper, synes jeg... på humøret i hvert fald. Min vilje får jeg som regel ikke alligevel, men lidt opmærksomhed bliver det da til. Heldigvis.

20/11-08: I dag pegede jeg på gyngen for at fortælle mor, jeg gerne ville have en tur. jeg kan rigtig godt li' at sidde ude i min gynge.

19/11-08: Jeg vejer 12 kilo!

17/11-08: Jeg har fået 4 hjørnetænder den seneste uge!!! Mor siger, jeg har klaret det formidabelt godt, for jeg har slet ikke ladet mig mærke af det.

13/11-08: Det er sjovt at lege titte-bøh og at løbe væk, når jeg har taget noget, jeg ikke må :-)

11/11-08: Jeg elsker at danse! Ikke til den dersens børnemusik men til mors musik! Dansede rundt i stuen i dag til Duffys sang, der hedder "Mercy", sammen med mor og storebror.

11/11-08: Jeg har fået mig et nyt Kiwi-sovedyr af far! Jeg ELSKER bamser og bløde sovedyr og slipper helst ikke min kiwifugl. Faktisk var det derfor, jeg fik den. I butikken blev jeg SÅ ulykkelig, da far forsøgte at sætte den på plads igen, at han blev nødt til at købe den til mig :-)

09/11-08: Jeg er rigtig glad for mad (kan vist også ses... hi hi!) og spiser meget gerne ost. Rugbrød er jeg ikke så vild med, så jeg slikker pålægget af. Bananer er også et hit.

08/11-08: Vi er på tur og bor på et motel med et stooort badekar. Det er rigtig sjovt at kravle op på kanten og hoppe ned. Mor er ved at få stress, tror jeg... :-D

07/11-08: Jeg gider altså ikke lege med dukker! Jeg vil hellere lege med Williams Woody!

06/11-08: Jeg sover ikke så godt til formiddag for tiden. Men så tager mor mig med inden for, og så får jeg lov til at ligge i hendes arme, til jeg falder i søvn igen. Dejligt! På den måde får jeg sovet næsten 1½ time alligevel.

28/10-08: Jeg blev klippet for første gang i dag :-)

23/10-08: Jeg kravler/går rigtig fint ned fra sofaen og elsker at sidde deroppe ved siden af William, når han ser tegnefilm. Jeg forstyrrer ham lidt, for jeg tager alle hans legesager og vil gerne have hans opmærksomhed.

17/10-08: I dag rejser vi på ferie til Sydney.

13/10-08: Jeg går rigtig flot nu. Jeg er også ret far og mor-syg for tiden; mest mor-syg, og hun skal helst være i nærheden af mig hele tiden.

10/10-08: Jeg kan rejse mig uden at holde ved nu. Det var faktisk onkel Preben, der opdagede det; mor og far kan næsten ikke følge med, så hurtigt går det, synes de :-)

06/10-08: 8 skridt kan jeg tage, før jeg mister balancen... Men det går hurtigt med at lære, kan I tro!

05/10-08: Jeg er bestemt ikke kræsen og spiser både sushi, løg og alt muligt. Skal jeg vælge imellem brød med smør og skinke, så vælger jeg helt klart skinken og smider brødet væk :-)

30/09-08: Jeg er blevet en stor kødspiser og spiser i det hele taget rigtig godt, nu hvor jeg ikke længere får flaske om dagen. Jeg sover også meget bedre om natten.

27/09-08: Jeg øver mig flittigt i at kravle op på ting. I dag var det Williams højstol, jeg fik møvet mig op på :-)

26/09-08: I dag tog jeg mine første fire skridt alene!!!

23/09-08: Jeg synes det er sjovt at blive kildet. Har været rigtig kilden lige siden jeg blev født, siger mor. Jeg griner højlydt og rynker på næsen :-D

22/09-08: Jeg er stadig syg men klart i bedring. Jeg mosler rundt, som jeg plejer og er nu blevet ret mobil. Faktisk næsten løber jeg afsted, når jeg har noget at holde i - f.eks. en kasse eller min dukkebarnevogn. Jeg kravler også op på stort set alt, jeg kan komme i nærheden af (og stiller mig op, for jeg kan stå uden at holde ved nu). Jeg er ikke bange for noget! Ned kravler jeg også, hvis ikke far og mor holder godt øje med mig. Jeg kan nemlig også kravle ned af trapper, men det får jeg ikke rigtig lov til endnu.

20/09-08: Jeg er blevet syg; har fået astmatisk bronkitis. Mor og far giver mig astmaspray, og det hjælper heldigvis, selvom jeg bestemt ikke er glad for at skulle have en maske over næse og mund. Faktisk bliver jeg ret ulykkelig, men det går hurtigt over, når blot de fjerne masken. Jeg sover meget uroligt om natten men er ellers glad og tilfreds, som jeg plejer.

19/09-08: Jeg har fået øjenbetændelse. Det er ellers første gang, siden jeg var næsten nyfødt, hvor jeg fik det rigtig tit.

18/09-08: Jeg er begyndt at spise rigtig godt, siger mor... Hun er dog ikke lige begejstret for alt sammen; bl.a. tager hun kridt og jord fra mig, når jeg har fået stoppet for meget af det i munden! Forstår ikke helt hvorfor jeg ikke må spise det. Det smager jo smaddergodt!

18/09-08: Jeg er blevet vaccineret. Jeg piver slet ikke, men jeg plejer at blive syg, når jeg er blevet vaccineret :-(

13/09-08: Jeg blev fejret af en masse søde mennesker i dag, og jeg havde en dejlig dag, kan I tro! Da mor og far ikke så det, snuppede jeg en tallerken med lagkage og satte mig under bordet og smovsede... lige ind til mor opdagede mig - øv!

11/09-08: I dag fylder jeg 1 år!

10/09-08: Her dagen før min 1 års fødselsdag er status, at jeg har fået grå-grønne øjne (med lidt lysebrunt i midten), vejer 10,3 kilo og måler 77,5 cm. Jeg er ikke vokset så meget på det seneste, men jeg har nu heller ikke interesseret mig så meget for rigtig mad. Mor og far tror, det er fordi, jeg ikke sover nok; så har jeg ikke overskud til at spise. Det passer vist, for i går, fik mor mig til at sove i 3½ time, og jeg spiste både rugbrødsmadder med leverpostej og alt muligt bagefter - havde en glimrende appetit! Jeg er ellers stadig ikke så god til at sove. Vågner mange gange om natten - enten for bare at ville have sutten, som jeg har tabt, eller for at komme over og sove hos mor og far. Ind imellem sætter jeg mig også op i søvne og kan ikke finde ud af at lægge mig ned selv igen. Jeg få stadig flaske 2-3 gange om dagen og bliver puttet med en godnatflaske, en sut og min sutteklud (Hafferlaffen siger William, den hedder). Jeg har temperament, siger far og mor, og storebror kalder mig en "skrigeballon". Tror det er kærligt ment :-) Men jeg er også en meget glad og kærlig pige, som elsker at blive nusset og sidde på armen og putte. Hvis jeg får øje på min mor eller far, forsøger jeg som regel at kravle op af deres ben og brokke mig, ind til de giver efter og tager mig op. Jeg er så småt begyndt at gå - i hvert fald med min mor i hånden - og jeg står op ved alting og får derfor en del skrammer, når jeg ind imellem falder. Jeg bliver lidt ked af det men er hurtigt på benene igen. Jeg elsker at lege med min storebrors legesager og er især glad for hans værktøj + værktøjsbænk.

08/09-08: Er begyndt at gå lidt med mor i hånden. Kan også vinke lidt nu og synes det er sjovt, når mor spørger mig, "Hvor stor er Elinor?". Griner og rynker på næsen, og mor og far siger, jeg er en charmerende lille en.

02/09-08: Jeg vil altså IKKE have sko på! Har ellers fået mine første gå-sko af farmor og farfar (mor købte dem, da vi var i Danmark), men jeg bliver godt gal i skralden, når jeg skal have dem på og forsøger at sparke dem af, alt hvad jeg kan. Jeg har heldigvis en god viljestyrke, så oftest lykkes det :-)

27/08-08: Jeg spiste med gaffel for første gang i dag. Det gik ok, men jeg står i bro i min højstol, hvis jeg bliver utilfreds med noget og far eller mor giver mig noget mad, jeg ikke vil ha'.

27/08-08: Jeg vågner rigtig mange gange om natten. Far og mor skiftes til at stå op, men jeg tror, der er ved at være lidt trætte begge to... Men så kan de jo bare tage mig over i deres seng med det samme, ikke sandt? Så ville jeg benmlig - måske - ikke brokke mig så meget...

25/08-08: Jeg drak rigtig mælk for første gang i dag. Jeg har fået lidt i min grød i løbet af ugen, så jeg kunne vænne mig til det. Jeg får nu stadig modermælkserstatning 2-3 gange om dagen men spiser og drikker ellers rigtig mad nu. Jeg vil helst spise og drikke selv og gider ikke blive madet af mor og far mere.

11/08-08: Jeg er en rigtig party-prinsesse, siger min mor. Jeg ELSKER, når der sker noget omkring mig og vil slet ikke i seng om aftenen.

02/08-08: Så er jeg ved at være mit gamle jeg igen og ikke spor genert! Vi er stadig på besøg hos farmor og farfar, og jeg hygger mig.

31/07-08: Efter en laaang rejse kom vil hjem til farmor og farfar. Jeg var ikke helt tryg ved situationen og ville ikke lade min mor ude af syne.

28/07-08: Jeg står op alle steder, jeg kan komme til! Allerhelst ved opvaskemaskinen, og står lågen åben, ser jeg ofte mit snit til at kravle ind i den også :-)

25/07-08: Jeg gider ikke rigtig lege så meget alene - vil helst sidde hos mor eller far eller lege med William. Men jeg er begyndt at åbne døren, så jeg kan kravle ind på Williams værelse, og dér kan jeg sidde rigtig længe og lege alene med tog og værktøj. jeg hygger mig!

22/07-08: På børnehospitalet med mor. Iltmængden i mit blod var for lille, så jeg fik ventolin for bedre at kunne trække vejret. Sygeplejersken sagde, jeg var "strong and determined", fordi jeg blev godt gal i skralden over, jeg skulle have maske på. Men mor synes nu, det er et udmærket tegn, at jeg har kampgejst :-)

20/07-08: 8. tand.

16/07-08: Jeg er blevet syg igen - øv!

13/07-08: De seneste tre dage har jeg smagt rigtige mange nye ting: fetaost, oliven, kikærter, lammekød, laksepaté, kongerejer, rødbede, tapenade m.m. Jeg kan li' det alt sammen - særligt oliven.

12/07-08: Jeg er begyndt at få gedemælks-modermælkerstatning. Mor syntes, det skulle prøves nu hvor jeg er blevet 10 måneder. Det smager fint og skulle være rigtig sundt :-)

09/07-08: Mor mener, jeg er begyndt at efterligne lyde. Bl.a. syntes hun helt bestemt, jeg sagde "god morgen" i morges...

07/07-08: Tand nummer 7.

04/06-08: Sidste svømmelektion inden skoleferien. Jeg fik rigtig meget ros af Fire, som svømmelæreren hedder. Hun syntes, jeg var blevet meget, meget dygtig, og hun sagde, hun var fascineret af min iver og begejstring for vandet. Men jeg synes nu også, det er utrolig sjovt at svømme, og jeg spræller med både arme og ben blot jeg ser bassinet.

30/06-08: Min kravleteknik er blevet så god, at jeg nu er begyndt at kravle på opdagelse i huset.

26/06-08: Jeg blev passet for første gang i Les Mills Kid Club, da mor skulle træne. Det var meget spændende med de nye omgivelser og de andre babyer, men jeg blev lidt ked af det, da jeg opdagede, mor var væk. Måske også fordi jeg var blevet lidt træt efter alle de nye oplevelser.

26/06-08: Jeg blev vaccineret i dag og klarede det så flot, at sygeplejersken fortalte, hvor dygtig jeg var mindst 6-7 gange :-)

24/06-08: Gæt en baby der KRAVLER (fremad)?!

23/06-08. 6. tand er nu godt på vej.

20/06-08: Jeg kan ikke li' at have sko på. Faktisk gør jeg alt, jeg kan, for at sparke dem af igen, og det lykkes stort set altid :-) Forleden i supermarkedet var der et par, som fortalte mor, at de havde stået og observeret mig tage skoene af. Sjældent havde de set sådan en professionalisme og bestemthed! Det tager jeg som et kompliment :-)

19/06-08: Jeg har fået min 4. og sidste fortand i dag, så nu har jeg i alt 5 tænder. Fortanden har været undervejs længe. Det har ikke gjort ondt, men mor tror alligevel, det har generet mig lidt, for jeg har lavet mærkelige bevægelser med munden på det seneste.

18/06-08: Var hos lægen i dag. Jeg har lungebetændelse og skal have penicillin. Humøret fejler ikke noget, selvom det er lidt anstrengende at trække vejret.

18/06-08: far og mor er begyndt at gå med mig i hænderne. Jeg synes, det er så sjovt, at jeg ikke gider sidde ned mere. Vil enten "krable" eller gå - og helst gå!

17/06-08: Jeg ligner vist min mormor... Jeg elsker nemlig rugbrød, når bare det har et ordentligt lag smør på :-)

16/06-08: Jeg synes, det er smaddersjovt at tromme og banke ting imod hinanden, så det siger forskellige lyde.

08/06-08: Jeg fik rugbrød med kumara og græskar humus i dag og senere smagte jeg laks for første gang.

07/06-08: Jeg får mere og mere "rigtig" mad nu. I dag fik jeg risotto med græskar og spinat. Jeg var helt vil dmed det og spiste en hel skålfuld, noget jeg slet ikke plejer at gøre.

06/06-08: Jeg er begyndt at række ud efter mor og far. I kan tro, de bliver glade, når jeg gør det :-)

04/06-08: Mit bedste stykke legetøj for tiden er min Brio hund. Og så elsker jeg at tage Williams legesager - helst hans tog og togskinner, men han bliver ret gal på mig, når han opdager det... men indimellem får jeg alligevel lov til at lege med lyntoget eller et af de andre lokomotiver, som han ikke lige leger med, og så er jeg glad og tilfreds.

30/05-08: Jeg sidder klar på mine knæ... men jeg kravler ikke rigtigt endnu. Det passer mig ikke helt, men forhåbentlig sker det snart. SÅ skal mor og far få se løjer, skal de - hi hi! De siger nemlig, jeg er en spradebasse.

29/05-08: Var hos sundhedsplejersken for første gang her i New Zealand. Marilyn, som hun hedder, syntes, jeg var en fin pige, som var god til at give lyd fra sig, når der var noget jeg ville/ikke ville
:-)

29/05-08: Jeg er ved at finde mig en søvnrytme om natten og sover fra kl. cirka 19.15 til kl. 05. Så vil jeg heller ikke mere! Mor og far skiftes til at stå op med mig. Om dagen sover jeg ikke så regelmæssigt - ind imellem bliver det til 2-2½ time i træk men det hører vist til sjældenhederne.

27/05-08: I dag fik jeg speltbrød med leverpostej. Jeg spiser meget langsomt (det gør jeg altid), men jeg kunne godt li' det.

26/05-08: Til mors og fars store begejstring er jeg begyndt at "klappe kage". Det er rigtig sjovt :-)

26/05-08: Det går fint med ikke at få mælk om natten mere. I nat sov jeg helt til kl. 05. Så tog far mig over i fars og mors seng, hvor jeg faldt i søvn igen og sov helt til kl. 06. Flot, ik'? Jeg gider slet ikke det der vand, de giver mig i sutteflasken. Så vil jeg hellere undvære.

26/05-08: Fik plaster på for første gang i dag. Snøft. Mor skulle klippe mine negle og kom til at klippe i min finger også. Av! Jeg græd men blev hurtigt glad igen. Mor var vist den, der havde det værst...

23/05-08: I går besluttede mor sig for, det var var slut med mælk om natten fra nu af! Jeg brokkede mig overhovedet ikke men studsede lidt over, at jeg fik vand i sutteflasken i stedet for mælk. Jeg havde lidt svært ved at falde i søvn igen, men ellers gik det overraskende godt, syntes mor. Heldigvis får jeg stadig lov til at putte ovre ved far og mor, når jeg vågner om natten :-)

19/05-08: Jeg fik min 3. tand i dag.

18/05-08: Jeg er stadig glad for "Du er min øjesten", som mor og far synger for mig ind imellem, inden jeg skal sove.

16/05-08: Jeg ruller, drejer og strækker mig meget langt for at nå mit legetøj, hvis det er udenfor rækkevidde.

15/05-08: Selvom jeg efterhånden synes det er ok at køre i bil, kan jeg ikke li' at blive sat i min stol. Jeg råber og gør mig helt stiv i kroppen, ind til jeg får lidt legesager, som jeg kan sidde med.

15/05-08: Jeg har fået rugbrød for første gang i dag, og jeg elsker at sidde i min højstol og få formiddagsmad (frugt som regel og nu også brød) + snakke med træerne uden for vinduet. Jeg synes det er meget spændende at se dem "danse i vinden".

11/05-08: Jeg har vist fået mig et kælenavn. Folk vi møder kalder mig nemlig for "Bright Eyes". De er rigtig flinke; de stopper på gaden og i shoppingcentrene for at snakke med mig :-)

09/05-08: Jeg er rigtig begyndt at bevæge mig, når jeg sidder eller ligger på gulvet. Lige som mor eller far har lagt mig ét sted, er jeg væk! Hjemme hos Christina og Robin fik jeg moslet mig ind under køkkenskabet, så mor måtte hjælpe mig ud igen. Far tror ikke, det varer længe, før jeg kravler rigtigt...

09/05-08: Var til svømning for første gang her i New Zealand. Jeg er begyndt på et rigtigt hold - The Frogs (frøerne) hedder det. De syntes, jeg var meget dygtig til at sparke og svømme i vandet. Jeg var meget træt bagefter og sov 2½ time i barnevognen, da vi kom hjem.

08/05:08: Jeg gider altså ikke blive sat i mit bilsæde! Jeg bliver smaddersur og helt stiv i kroppen, men når vi så kører, er det helt ok. Er blevet glad for at køre i bil efterhånden og falder også i søvn ind imellem.

08/05-05: Far fandt målebåndet, så nu er jeg blevet målt: 74 cm lang er jeg nu.

06/05-08: Jeg synes det er smaddersjovt at sidde i min højstol og lege med gardinerne i køkkenet. Jeg sidder og rokker frem og tilbage i stolen, til jeg kan få godt fat i dem :-)

05/05-08: Var med mor og William ude og besøge Maria, som måske skal passe mig på et tidspunkt. Hun var meget sød, og jeg var helt tryg ved at være hos hende.

04/05-08: Mor siger, jeg sidder utroligt flot og rank, men jeg flytter mig altså ikke ud af stedet! Men hvorfor skulle jeg også det - jeg brokker mig bare lidt, så kommer alting til mig :-)

03/05-08: Jeg er begyndt at spise godt af den "rigtige" mad, jeg får, selvom jeg spiser meget langsomt og sjældent spiser op. Godt nok er jeg mest glad for økologisk mos på glas, og ikke så meget mors mad, men jeg er jo heller ikke vant til det; hun har nemlig ikke rigtig kunne lave noget til mig før nu, hvor vi er flyttet ind i huset. Men frugtstykker elsker jeg; det er rigtig hyggeligt at sidde og "gratte med" nemlig :-)

02/05-08: Mor har fundet vores vægt i al flyttegodset, så jeg er blevet vejet for første gang i laaang tid. 10 kg er det næsten blevet til!!

25/04-08. Så kom den 2. tand, så nu har jeg to tænder i  undermunden. William siger, jeg nu godt må spise rigtig mad, men det ved jeg ikke helt, om jeg vil... Kan bedst lide mos og mælk.

22/04-08: Min 1. tand! Den har vist været på vej længe, og det gjorde ret ondt, men mor siger, jeg har klaret det flot.

17/04-08: Jeg har lært en masse nye lyde og øver mig flittigt :-)

10/04-08: Det går ret fint med at sove igennem om natten. Vågner nogen gange ved 05-tiden og vil have mad, men ellers kan jeg faktisk sove helt fra kl. 19.00 til kl. 06.15 nu.

08/04-08: Jeg elsker at falde i søvn i min mors arme. Hun siger bare, at jeg kradser og niver lidt for meget - bare fordi jeg gerne vil nusse!

04/04-08: Mor siger, jeg er supernem at putte, og at jeg sover rigtig fint. Jeg vågner dog stadig om natten og får mad, men det skal til at være slut, siger mor og far... Lad os se, om ikke vi er flere om at bestemme det...

03/04-08: Har fået udslet over hele kroppen. Det er vist den 5. børnesygdom, jeg har fået.

02/04-08: Har fået feber men er ellers i glimrende humør. Det er jeg som regel faktisk :-D

29/03-08: Jeg er begyndt at lave kravlebevægelser. Jeg vil så gerne op på alle fire, så jeg kan komme fremad!

24/03-08: Jeg fik også mad ombord på flyveren. Måtte endda få både kød og vegetarret. Valgte kødet: bøf! Jeg er ret bestemt, (også) når det handler om mad. Hvis jeg ikke har lyst til at spise noget eller ikke kan li' det, spytter jeg det ud med voldsomme og tydelige bevægelser. bare så mor og far ikke er i tvivl om min holdning!

21/03-08: jeg har spist kød for første gang i dag. Kylling. Det smagte rigtig dejligt :-)

18/03-08: Jeg er begyndt at sidde en del op. Dét har jeg ventet længe på, for jeg kan jo ikke følge med, når jeg ligger ned hele tiden!

16/03-08: Jeg ar tabt mig næste 1 kilo den seneste tid. Har ikke rigtig nogen appetit men har det ellers ganske glimrende. Mor og far siger, jeg er "maddoven".

15/03-08: Jeg har drukket vand for første gang i dag. Og af glas endda. Det gik overraskende godt, syntes mor.

15/03-08: Mor og far tog mig med til vagtlæge i dag. De syntes, min hoste var blevet værre, og ganske rigtigt: jeg har bronkitis og mellemørebetændelse og skal have penicillin i en uge. Nu forstår de vist bedre, hvorfor jeg ikke vil ligge ned og sove om natten! Jeg pylrer dog ikke noget særligt men er bare lidt urolig.

14/03-08: Jeg er ovre og besøge farmor og farfar for allerførste gang! Jeg kørte med mor og William derover, og det gik SÅ fint. Jeg er glad og pludrer meget, og jeg hygger mig i mine nye omgivelser med masser af opmærksomhed :-)

11/03-08: Er blevet forkølet og sover skidt om natten. Mor sidder op med mig og sover, og far giver mig saltvandsdråber, så jeg kan få luft igennem næsen. Det er ikke spor rart, men det hjælper!

07/03-08: Min storebror siger mange søde ting ind imellem, blandt andet "Jeg elsker dig Elinor. Helt op til månen og tilbage igen." Sødt, ik'? Jeg er også utrolig begejstret for ham, kan I tro!

06/03-08: Var hos lægen med far til forsinket 5 måneders undersøgelse. Karen sagde, jeg var en fin pige på 8,9 kg og 72 cm. Jeg er godt nok vokset meget her på det seneste!

03/03-08: Jeg har drukket vand af kop med tud og er begyndt at flytte legetøj fra den ene hånd til den anden. Jeg kan også få fat i mine tæer nu :-)

28/02-08: Jeg er begyndt at bruge sut, når jeg skal sove nu, men jeg er en rigtig natteravn og holder mine forældre vågne i flere timer om natten, hvis jeg kan komme afsted med det!

27/02-08: William siger, jeg synger, når jeg bliver gal: "Når Elinor er sur, synger hun højt!".

26/02-08: Mor kapitulerede og gav mig grøntsagsmos med lidt frugtmos på spidsen af skeen. Dét kunne jeg godt li'. I hvert fald frugtmosen :-)

25/02-08: Jeg kan nu vende mig om fra mave til ryg også.

24/02-08: Jeg er en glad, smilende og pludrende pige, som smager på alt, jeg kan komme i nærheden af - undtagen mad! Jeg vil ikke have mos af hverken den ene eller anden art, og jeg vil heller ikke have agurk, som mor ellers prøvede at give mig i dag. Nej mælk, det ved man hvad er!

20/02-08: Jeg øver mig rigtig i at tale og råber alle toner - lav som høj. Det er ret sjovt at høre sin egen stemme, synes jeg.

16/02-08: Mor og far skulle til Tina Dickow koncert og farmor og farfar passede mig og William igen i aften. Det gik meget bedre end i går :-)

15/02-08: William og jeg blev passet af farmor og farfar i dag. Mor og far skulle ud og spise og hygge sig for første gang, siden jeg blev født. Jeg blev puttet, inden de gik, og jeg sov fint, lige ind til de kom hjem igen. Så var jeg ked af det. Jeg faldt til ro, da jeg fik lov til at putte ovre hos mor.

11/02-08: Jeg fylder 5 måneder i dag og blev vaccineret. Igen klarede jeg det rigtig flot, men hvis det bliver som sidst, får jeg feber og bliver lidt dårlig i løbet af ugen. Det er lidt træls, men jeg er nu ikke så pylret, bare jeg bliver nusset og kan sidde hos mor eller far. Jeg blev forresten målt og vejet også: Jeg vejer 8,4 kg. og måler 66,5 cm.

10/02-08: Jeg vendte mig for første gang om fra ryg til mave oppe i mors og fars seng.

09/02-08: Vi var ude at gå en sen aftentur, og jeg sad op i barnevognen for første gang. jeg havde min fine nye, lilla flyverdragt på. Det endte med, at jeg faldt i søvn, for hold da op, hvor var der mange indtryk, der skulle fordøjes!

09/02-08: I nat var jeg vågen i 3½ time - helt til kl. 05.30. Mor havde slet ikke nået at sove, da jeg vågnede, men jeg syntes altså, vi skulle snakke lidt sammen - også selvom det var mørkt, og jeg godt ved, at det betyder sovetid. Jeg snakkede og råbte og hev i mors hår for at få hendes opmærksomhed. JEG syntes, det var hyggeligt...

05/02-08: Var til tumlastik i dag, men det var ikke nogen god oplevelse. Jeg følte mig ikke så godt tilpas blandt de andre børn og ville hellere være hos mor i fred og ro.

01/02-08: I dag lykkedes det far at putte mig og få mig til at sove for natten.

30/01-08: Jeg sover stadig ikke så godt, men det går bedre og bedre. Mor tror, det er fordi, jeg skal fordøje alle de mange indtryk, jeg suger til mig i løbet af dagen. Jeg er ikke så god til at slappe af, siger hun... Hanne siger, jeg ligner min mor :-)

28/01-08: Jeg er glad og meget snaksalig.

23/01-08: Her til aften ville jeg slet ikke have mad men bare sove. Jeg var træt! Mor er vist spændt på, hvordan natten bliver, for i går nat var både William og jeg vågne i flere timer. Vi syntes, det var tid til at stå op allerede et par timer efter midnat...

21/01-08: Jeg tror, mor og far endelig har droppet det her med rytme og planlægning, når det gælder mig... Jeg er ikke sådan lige til at regne med nemlig! Jeg spiser rigtig, rigtig meget lige for tiden og er da også begyndt at sove meget bedre om aftenen og natten, hvis blot jeg har fået nok at mad. I nat sov jeg hele 8 timer, før jeg vågnede første gang, men da var jeg også sulten, og jeg nægtede at slippe mors bryst, selvom jeg skulle hoste og var stoppet i næsen.

19/01-08: Jeg blev navngivet i dag og hedder nu officielt Elinor Frank Warming. Vi havde besøg af familien og to af mine faddere, Sofie og Anders, og jeg synes det var utrolig dejligt med al den opmærksomhed :-)

15/01-08: Var ude at svømme i dag. Jeg ELSKER at plaske og er en rigtig lille spradebasse, siger mor. Jeg fik også grød igen i dag, og i dag spiste jeg rigtig fint af ske.

14/01-08: Mor og far synes vist, jeg er en lille uforudsigelig en - hi hi :-D Far gav mig en flaske med mælk og puttede mig her til aften. Og gæt om jeg ikke sov helt til kl. 03.30, før jeg skulle have mad igen?!

13/01-08: Mor havde aftalt med sundhedsplejersken, at jeg skulle have en flaske vælling om aftenen, så jeg kunne sove lidt længere af gangen... Ha! Det vil jeg slet ikke. Det smager ikke godt, så jeg spytter det ud igen og mener helt bestemt, jeg skal have mad 2-3 gange om natten :-)

12/01-08: I går blev jeg 4 måneder, og i dag smagte jeg risgrød for første gang. William smagte det også, og jeg tror, han syntes, det smagte lidt bedre, end jeg...

10/01-08: Blev tjekket af sundhedsplejersken i dag. Jeg måler 64 cm og vejer 7 kilo. Jeg er ved at være rigtig godt med! Hun sagde, jeg skulle øve mig lidt mere i at ligge på maven, men det gider jeg altså ikke!!

09/01-08: Jeg var med mor oppe og bade William her til aften. Det var utrolig sjovt, og jeg kunne ikke lade være med at grine af min søde storebror. Mor siger, det er næsten lige meget, hvad han gør - om han dasker mig i hovedet med et tog, fordi jeg savler på ham, eller han krammer mig, fordi han er glad for mig - så kigger jeg på ham med et grin eller et beundrende blik.

07/01-08: Er blevet forkølet og har fået øjenbetændelse. Mor siger, jeg lyder som en søløve. Men jeg trives og har det ganske udmærket alligevel :-)

05/01-08: Jeg er glad og tilfreds - stadigvæk - og har også fundet mere ro om aftenen, når jeg skal sove. Min rytme er p.t., at jeg vågner mellem klokken 06.30 og 08.00, og så ligger mor og jeg som regel og "snakker" lidt, inden vi står op - alt efter hvad klokken er. Jeg sover cirka 3 timer om formiddagen, efter at have været vågen i 2½ til 3 timer, og jeg falder lige så stille i søvn i min voksipose. Eftermiddagsluren er kort - ½ time - men så bliver jeg også puttet ret tidligt, nemlig klokken 19.30. På en god dag, falder jeg i søvn inden kl. 21.00, men det er fordi, jeg skal spise (en hel masse) og pludre lidt, inde jeg falder i søvn - gerne med mor i hånden :-)

04/01-08: Mor og far kan slet ikke lade være med at grine, når jeg klukker. Og så griner jeg bare endnu mere! I kan tro, vi morer os :-D

01/01-08: Jeg er meget glad for at lege med min bold med huller i, som jeg har fået af Lise og Søren. Jeg leger meget, når jeg sidder i skråstolen eller når jeg sidder hos mor eller far. Jeg ligger også på mine legetæpper lidt hver dag, fordi mor insisterer på, at jeg skal ligge på maven der. Men jeg gider ikke og kan heller ikke helt finde ud af det... Det går meget bedre, når jeg ligger på mors eller fars mave.

29/12-07: Far og jeg var alene hjemme, mens mor og William var ude at handle. Det gik rigtig fint, om end jeg skulede lidt til far, da der ikke var mere mælk i flasken.

28/12-07: Var med mor på café i dag, hvor vi skulle mødes med hendes gamle studiekammerater. Det var smadderhyggeligt! Jeg nyder, når der er liv omkring mig.

21/12-07: Jeg tager fint fat i mine legesager selv nu, men de har stadig ikke den helt store interesse.

20/12-07: Var ude på mors arbejde i dag. De syntes alle sammen, jeg var rigtig sød, og vicedirektøren var lige ved ikke at nå sit møde, fordi hun ville pludre med mig. Jeg kvitterede med en masse smil :-) Jeg var rigtig i mit es, var jeg, for jeg oplevede en helt masse og glemte næsten helt at sove til middag.

19/12-07: Status er, at jeg vist nok er en glad, smilende og rolig pige. Jeg er meget social og elsker, når der sker noget, og der er liv omkring mig. Jeg vil allerhelst stå op og bliver sur, hvis jeg skal ligge ned, medmindre jeg skal sove... Ja, så bliver jeg vist også lidt sur faktisk...! I hvert fald om aftenen, hvor jeg har svært ved at finde ro. Jeg sover i mors og fars seng hele natten nu (selvom det vist ikke helt var meningen), for jeg spiser ret tit om natten, og jeg kan holde mig vågen i flere timer, hvis jeg bliver moslet med og flyttet... Ja, det kan jeg nu også alligevel, og ind imellem lykkes det mig også at vække William. Så sover vi alle sammen i mors og fars seng. Det er rigtig hyggeligt. Synes jeg. Og William. Mon mor og far er enige?

18/12-07: Jeg er blevet forkølet og har været hos lægen i dag. Hun siger, jeg har lidt slim på den ene lunge, og at mor og far skal holde øje med, om det udvikler sig til lungebetændelse. Jeg er heldigvis i fint humør og spiser godt, men mor var vist lidt urolig for min vejrtrækning.

13/12-07: I svømmehallen for tredje gang sammen med mor. Vi dykkede i dag. To gange. Og jeg lod mig slet ikke mærke af det. Vi legede også sanglege sammen med de andre babyer og deres mødre, og jeg oplevede og nød det rigtig meget.

11/12-07: I dag på min 3 måneders fødselsdag blev jeg vaccineret to gange. Sygeplejersken var meget imponeret af mig, for jeg var helt stille og rolig, og mor var meget stolt af mig.

11/12-07: Mor mangler 3,5 kg, siger hun, men jeg mangler vist ingenting. 6,5 kg og 62 cm er det blevet til :-)

10/12-07: Det er hyggeligt, når mor synger "Du er en øjesten for mig". Jeg falder helt til ro.

07/12-07: Mor og jeg har været på Louisiana i dag. Jeg kunne bedst lide fotoudstillingen med Richard Avedon. Ham der Tal R var ikke noget for mig, så da mor ville se hans udstilling, sørgede jeg for at brokke mig, så vi måtte gå derfra igen.

03/12-07: Jeg er blevet dygtig til at holde i ting, og jeg pludrer og smiler rigtig meget. Var i svømmehallen med mor for 2. gang. Jeg nød det, kan I tro!

Til Williams side

 

 

Dagbog

5-6 måneder

4-5 måneder

3-4 måneder

2-3 måneder

1-2 måneder

0-1 måned

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

November 2007

Oktober 2007

September 2007